MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Kruszonka to pyszny i słodki dodatek do wypieków....
fot. Katarzyna Puczyńska

Jak zrobić idealną kruszonkę? Wypróbuj trik, który stosuję od lat. Oto najlepszy przepis na chrupką i delikatną kruszonkę

Jak zrobić kruszonkę? Przepis

Kruszonka to pyszny i słodki dodatek do wypieków. Odpowiednio przygotowana powinna być krucha, rozpływająca się w ustach i cudownie maślana. Jest na to dobry trik — wystarczy dodać rozpuszczone masło. Zobacz na kolejnych zdjęciach, jak to zrobić.

Zobacz również

Koszykarki reprezentacji Województwa Łódzkiego zdobyły brązowy medal

Koszykarki reprezentacji Województwa Łódzkiego zdobyły brązowy medal

Oficjalnie! Wisła Kraków ogłosiła przedłużenie ważnych kontraktów

Oficjalnie! Wisła Kraków ogłosiła przedłużenie ważnych kontraktów

Polecamy

Przegląd czerwca w Przemkowie

Przegląd czerwca w Przemkowie

Koniec rynku pracownika w transporcie?

Koniec rynku pracownika w transporcie?

Pomysłowe tiramisu malinowe. Poleca je włoski kucharz. Palce lizać!

Pomysłowe tiramisu malinowe. Poleca je włoski kucharz. Palce lizać!